Protocoale tratamente remodelare

Tehnologia radiofrecvenţei hexapolare cu un control ferm asupra adâncimii de pătrundere şi distribuţia energiei combinată cu tehnologia LED, vă asigură rezultate remarcabile şi imediate!

  • Aplicator scalp (S):
    zonele feţei greu accesibile, zona ochilor şi scalp
  • Aplicator corp (B):
    suprafeţele de pe abdomen, spate fese sau coapse
  • Aplicator faşă (F):
    zonele de pe obraji, gât, bărbie, pomeţi sau braţe

PROCEDURA DE TRATAMENT CU RADIOFRECVENŢĂ

În cazul tratamentelor de remodelare corporală prin radiofrecvenţă se lucrează pe o suprafaţă de dimensiunea a două palme. Mişcările efectuate cu aplicatorul pe corp trebuie să fie uniforme, în nici un caz subite. Vom parcurge suprafaţa de mai multe ori, scopul nostru fiind împărţirea cât mai uniformă a energiei de radiofrecvenţă (RF). Se lăsă energia de radiofrecvenţă să acţioneze treptat prin încălzirea uniformă a straturilor mai adânci ale ţesuturilor. Procesul de încălzire va fi menţinut până ce se va atinge la suprafaţa tegumenului temperatura de 43-48 grade C (în funcţie de pacient). Pe urmă se va trece la următoarea porţiune a suprafeţei care urmează a fi tratată cu energia de radiofrecvenţă.

După ce s-a efectuat tratamentul cu radiofrecvenţă a întregii suprafeţe prin parcurgerea porţiunilor mai mici, se va proceda la uniformizarea rezultatului prin repetarea tratamentului pe întreaga suprafaţă cu mişcări uniforme ale aplicatorului şi ajungând iarăşi la temperatura necesară.

În timpul tratamentului de remodelare corporală prin radiofrecvenţă trebuie să ne asigurăm asupra faptului că pe suprafaţa tratată să existe cantitatea optimă din crema pentru tratament. Dacă tratamentul se desfăşoară în mod corespunzător pe ecranul aparatului de radiofrecvenţă va apărea mesajul PLAY. În cazul în care crema nu este suficientă sau contactul cu pielea este redusă, se va auzi un semnal sonor, iar pe ecran va apare mesajul STOP.

DESFĂŞURAREA UNUI TRATAMENT CU RADIOFRECVENŢĂ

+ se aplică crema RF corespunzătoare suprafeţei care va fi tratată (corp sau faţă). ATENŢE! se va aplica suficientă cremă, pentru a asigura un contact perfect;
+ se alege aplicatorul de radiofrecvenţă dorit (în functie de zona tratata: S (scalp), F (faţă) sau B (corp)) şi se poziţioneaza vertical pe suprafaţa care urmează a fi tratată;
+ se efectueză tratamentul cu radiofrecvenţa prin aplicarea tehnicilor de bază ale masajului limfatic;
+ tratamentul tenului şi scalpului cu radiofrecvenţa: 10-15 minute pe sedinţă [vezi direcţiile de tratament];
+ tratamentul abdomenului cu radiofrecvenţă: 25-30 minute pe sedinta [vezi direcţiile de tratament];
+ tratementul umerilor si al bratelor cu radiofrecvenţă: 15-30 minute pe sedinta [vezi direcţiile det ratament];
+ tratamentul spatelui cu radiofrecvenţă: 15-30 minute pe sedinta [vezi direcţiile de tratament];
+ tratamentul portiunii inferioare ale corpului cu radiofrecvenţă: în fata 20 minute pe ocazie, în spate 20-30 minute pe sedinta [vezi direcţiile de tratament].